«Ηχήστε οι Σάλπιγγες»


5 Μαρτίου 19435 Μαρτίου 1943 …
Από τις 23 Φεβρουαρίου 1943 έχει δημοσιευθεί στην εφημερίδα «Γερμανικά Νέα», η διαταγή πολιτικής επιστράτευσης … τα Γερμανικά εργοστάσια και τα Ναζιστικά καταναγκαστικά έργα χρειάζονται σκλάβους και το φιρμάνι στάλθηκε στις υπόδουλες από τον Άξονα χώρες της Ευρώπης.
«Στείλτε μας τους νέους σας. Σαν άλλος Μίνωας ζητώ, εγώ, ο Αδόλφος Χίτλερ, τον Ανθό της Νεολαίας σας για σκλάβους της Γερμανικής Βιομηχανίας. Και μην ελπίζετε να σας σώσει κανείς … ο Θησέας έχει πεθάνει εδώ και αιώνες…», θα μπορούσε να γράφει ο κομπλεξικός Γότθος θαυμαστής του Ελληνικού Κάλλους, που μην έχοντας την Ψυχή για να την λούσει Αυτό στο Φως Του, θέλησε με το μαχαίρι να Το κατακτήσει… αιματοκυλώντας χώρες ολάκερες, γεννώντας Δίστομα και Καλάβρυτα στην Ευρώπη. Σαν άλλος Ξέρξης, να μαστιγώνει ο ηλίθιος τα νερά ….

Όλες οι χώρες προσκύνησαν … εκτός από μία. Και αυτό γιατί στον Βωμό της Μυστικής Αντίστασης λίγες ημέρες πριν, είχαν ορκιστεί οι συνεχιστές του Θησέα στην Κρυπτεία, σε μια Μυσταγωγική Ελληνική Τελετή με την συμμετοχή χιλιάδων συνελλήνων, την ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ…
Σε έναν ιερό Βωμό που άγγιξε ΟΛΑΚΕΡΗ Η ΕΛΛΑΔΑ λίγες ημέρες πριν, στις 28 Φεβρουαρίου, όπως μπορείτε να διαβάσετε εδώ.
Στο φέρετρο του Κωστή Παλαμά… ιερού προσώπου της Κρυπτείας (όπως άλλωστε και ο Ίων Δραγούμης) , της Φιλικής Εταιρείας… όπως γουστάρετε πείτε την. Μέσα στους αιώνες άλλωστε έχει αλλάξει πάμπολλα ονόματα, το μόνο που μένει σταθερό, είναι η Φλόγα στον Βωμό που ορκίζονται οι Αγωνιστές της των Ελλήνων Ιδέας.
Ο Μυστικός Όρκος … κρυμμένος στους στίχους του ιεροφάντη Άγγελου Σικελιανού:

“Ηχήστε οι σάλπιγγες… Καμπάνες βροντερές,
δονήστε σύγκορμη τη χώρα πέρα ως πέρα…
Βόγκα Παιάνα ! Οι σημαίες οι φοβερές
της Λευτεριάς ξεδιπλωθείτε στον αέρα!”

Αθήνα …
Χιλιάδες κόσμου, με έντονη ακόμη την συναισθηματική φόρτιση από την πρόσφατη Τελετή Θέωσης του Κωστή Παλαμά μέσα από την κηδεία του, διαδηλώνουν την άρνησή τους να γίνουν σκλάβοι στις Γερμανικές φάμπρικες … διαδηλώνουν την άρνησή τους στην εντολή επιστράτευσης του γερμανοτσολιά κατοχικού πρωθυπουργού Λογοθετόπουλου και κάνουν κατάληψη του Υπουργείου Εργασίας. Οι αστυνομικές δυνάμεις ανοίγουν πυρ κατά των ΣΥΜΠΑΤΡΙΩΤΩΝ τους και μετρούν δεκάδες θύματα.
Το Μήνυμα όμως είναι ηχηρό…
Στις 10 Μαρτίου 1943, η διαταγή επιστράτευσης ακυρώνεται !!!
Όταν όλη η Ευρώπη έχει σκύψει και φιλήσει την μπότα της Βέρμαχτ του κατακτητή, μια μικρή γωνία Γης όπου καίει άσβεστη η Απολλώνια Φλόγα σηκώνει ανάστημα.
Και κερδίζει …

Απρίλιος 2010
«Οι φήμες που κυκλοφορούν σαν “Αστικοί Μύθοι” λένε ότι εκείνες τις ημέρες στη Βεργίνα υπήρξε μια μυστική συγκέντρωση, όπου κάποιοι “Αργοναύτες” ακούγοντας τους παφλασμούς της Αργούς, πήραν θέση στα κουπιά. Άλλωστε η Αργώ ήταν πάντα, και συνεχίζει να είναι, η Κιβωτός του Ελληνισμού και κατ’ επέκταση της Ανθρωπότητας.
Και όπως πάντα μια εκστρατεία αρχίζει στη Βεργίνα…»
έγραφα τότε στο συγκαλυμμένα «αποκαλυπτικό» μου άρθρο εδώ
Και όπως θα ξέρουν όσοι με γνωρίζουν προσωπικά … μιλάω ΠΑΝΤΑ από πρώτο χέρι.
Είτε μιλάω Ελληνικά, είτε Αγγλικά, είτε … Γερμανικά. Και πριν μιλήσω, έχω διασταυρώσει πανταχόθεν αυτό που θα πω… είμαι πολύ εγωιστής για να ρισκάρω να βρεθώ εκτεθειμένος.

5 Μαρτίου 2013
Το φιρμάνι στάλθηκε στην κατεχόμενη από το Γερμανικό Ευρώ, Ευρώπη:
«Στείλτε μας τους νέους σας. Σαν άλλος Μίνωας ζητώ, εγώ, η Άγκελα Μέρκελ, τον Ανθό της Νεολαίας σας για σκλάβους της Γερμανικής Βιομηχανίας. Η Γερμανική Βιομηχανία χρειάζεται κάθε χρόνο 200.000 καινούριους στην αγορά εργασίας δούλους, για να παράγουν τα υλικά πολυτελείας που καταναλώνετε. Με χρήμα που εμείς σας πουλάμε ακριβά, ΚΛΕΒΟΝΤΑΣ τον χρυσό των οικογενειών σας».

Και γίνεται … κατά χιλιάδες συρρέουν στη Γερμανία συμπατριώτες μας χωρίς καμία γνώση της γλώσσας, ξεμένοντας εκεί και ζητιανεύοντας δεξιά αριστερά για κανένα Ευρώ. Μέχρι να σκύψουν το κεφάλι και να πάνε να δουλέψουν για ένα πιάτο φαγητό στο εστιατόριο κανενός λαμόγιου Έλληνα λαζογερμανού, ή κανενός Τούρκου securita…
Γιατί;

Γιατί το «ελληνικό» κράτος αφήνει να δραστηριοποιούνται στην Ελλάδα πολυεθνικές εταιρείες που καταστρατηγούν τους εργατικούς νόμους.

  • Πολυεθνικές εταιρείες που σε συνεργασία με τις Πρεσβείες των χωρών τους, προσλαμβάνουν έναντι πινακίου φακής εργαζομένους, που τους εκμεταλλεύονται ΣΤΥΓΝΑ βάζοντάς τους να δουλεύουν 12ωρα, αργίες, γιορτές, στέλνοντας ΨΕΥΔΗ στοιχεία στο Σώμα Επιθεωρητών Εργασίας για να μην πληρώνουν υπερωρίες, νυχτερινά, επιδόματα. Αλλά και ακόμη αυτά τα ψίχουλα μισθού που θα έπρεπε να δίνουν στους εργαζομένους, τα καθυστερούν για μήνες, βάζοντας στις τσέπες τους, τους τόκους υπερημερίας από χρήματα κατατεθειμένα σε λογαριασμούς τραπεζών της αλλοδαπής.
  • ΚΛΕΒΟΝΤΑΣ χρήματα από το ΕΣΠΑ, ΤΟ ΛΑΕΚ 45 και όλα τα επιδοτούμενα προγράμματα δηλώνοντας εν αγνοία τους τούς υπαλλήλους τους που οι ίδιοι δεν έχουν καν γνώση ότι το όνομά τους έχει χρησιμοποιηθεί σε αυτές τις λίστες, έτσι ώστε οι Πολυεθνικές να μαζέψουν πίσω το χρήμα που οι χώρες τους απλά «ξέπλυναν» μέσω δανεισμού στο Ελληνικό Κράτος, από το … Ελληνικό Κράτος. Έναν δανεισμό με πολύ βαρύ τόκο … χιλιάδες αυτοκτονίες, εκατοντάδες χιλιάδες διαλυμένες ζωές και εκατομμύρια όνειρα νέων ανθρώπων γκρεμισμένα.
  • Πολυεθνικές εταιρείες που διαφημίζοντας την σχέση τους με τις Πρεσβείες των χωρών τους, αναλαμβάνουν δουλειές για το Ελληνικό Δημόσιο, βάζοντας λουκέτο στις Ελληνικές εταιρείες του ίδιου χώρου.

Και καλομαθαίνοντας από την εργασιακή πολιτική που κάνουν με τις πλάτες των πρεσβειών τους, οργανώνουν την φύλαξη και το facilities management των κέντρων κράτησης λαθρομεταναστών, του εργατικού δυναμικού των Ειδικών Οικονομικών Ζωνών.
Με κρυφή ευχή η ίδια η Ελλάδα να μετονομαστεί σε Χώρα Ειδικής Οικονομίας.

Άλλωστε και αυτό το είχα γράψει στο άλλο μου άρθρο περί Κρυπτείας εδώ.
Προφήτης;
Όχι δα …
Απλά … κινούμενος μέσα στην Μεγάλη Ασπρόμαυρη Σκακιέρα, ΞΕΡΕΙΣ από πριν τις κινήσεις του εχθρού … και όχι απλώς αντιπάλου.

Αλλά μέσα στις γιάπικες, γραβατωμένες και καλοσιδερωμένες φορεσιές τους, λατρεύοντας τον θεό τους της Λογικής, ξεχνούν πώς στην Ελλάδα που βρίσκονται υπάρχει και ένα άλλος θεός…
Ο θεός της τρέλας … ο οργιώδης Διόνυσος που αν πάρει ανάποδες, βακχεύει τις κουζουλές Ελληνικές Ψυχές με τον θύρσο του και πετάνε στον αέρα 20 χρόνια επαγγελματικής καταξίωσης και μυστικής δουλειάς μέσα στο γιάπικο «Σύστημα» για μια και μόνο Στιγμή … μια Στιγμή που στο αίμα τους θα «μιλήσει» το αίμα του προγόνου και Οδηγού τους Θησέα, Ιδρυτή της Κρυπτείας, Φιλικής Εταιρείας, όπως θέλετε είπαμε πείτε την, όπως είχα γράψει εδώ.
Μια Στιγμή Ανάσας Ελεύθερου Ανέμου, με ένα λυκίσιο Χαμόγελο Αυτάρκειας και Δύναμης ζωγραφισμένο στο πρόσωπό τους, με το γκριζογάλανο Μάτι να γυαλίζει και με στεντόρεια Κραυγή σαν αλύχτισμα Λύκου να φωνάζουν  …
… “Ηχήστε οι σάλπιγγες“…

Οι άψυχοι χαρτογιακάδες που θα διαβάσουν αυτό το κείμενο (άλλωστε έχει ΚΑΙ συγκεκριμένους αποδέκτες), απλά θα δουν ένα ρομαντικό παραλήρημα ενός … γραφιά.
Ηλίθιοι … Δεν σκέφτονται καν πως μια Πένα είναι το ισχυρότερο Ξίφος.
Γιατί οδηγεί έξω από το θηκάρι τους τα Ξίφη των Ομοίων …

Το Μήνυμα εστάλη …

© Νικόλαος Παναγοδημητρόπουλος
05 Μαρτίου 2013

Advertisements

About Nick

Official Website www.arkadian.gr
This entry was posted in Άρθρα του Νικόλα. Bookmark the permalink.

3 Responses to «Ηχήστε οι Σάλπιγγες»

  1. Παράθεμα: Ο Πόλεμος του Νικόλα: “Ηχήστε οι Σάλπιγγες” | γενική ενημέρωση (Δ.Δ.)

  2. Παράθεμα: Ἠχῆστε Σάλπιγγες. » Φιλονόη καὶ φίλοι...

  3. Παράθεμα: Ἠχῆστε Σάλπιγγες. | Τόνοι καὶ Πνεύματα ….

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s