Ουκρανία 2014: Πράγματα που πρέπει να γνωρίζετε… (συνεχής ενημέρωση)


Νικόλαος Παναγοδημητρόπουλος

Γράφει ο Νικόλαος Παναγοδημητρόπουλος

5.
Αν η Greenpeace ήταν ΑΛΗΘΙΝΗ Περιβαλλοντολογική Οργάνωση και δεν εξυπηρετούσε «σκοτεινά» πολιτικά και όχι μόνο συμφέροντα, θα ήταν ΗΔΗ στην θαλάσσια περιοχή της Μεσογείου που πρόκειται να καταστραφεί το Χημικό οπλοστάσιο της Συρίας.
Η περιοχή αυτή βρίσκεται ΕΝΤΟΣ της Ελληνικής Α.Ο.Ζ., η οποία πλέον περνάει ΥΠΟΣΥΝΕΙΔΗΤΑ από τα Μ.Μ.Ε. σαν «Διεθνή Ύδατα».
ΕΛΛΗΝΙΚΑ ύδατα που κρύβουν Ενεργειακούς θησαυρούς ιδιαίτερα πολύτιμους την εποχή που η Ρωσία ελέγχει την ροή της Ενέργειας προς την Ευρώπη, ΙΔΙΑΙΤΕΡΩΣ την βιομηχανική Γερμανία…

4.
Ένα αεροσκάφος Boeing 777 των Μαλαισιανών Αερογραμμών εξαφανίζεται τον Μάρτιο του 2014 χωρίς να ξέρει κανένας στα σίγουρα το πώς.
«Μεταλογικές» εξηγήσεις, ή μάλλον ΠΙΘΑΝΕΣ «Μεταλογικές» εξηγήσεις, μπορούμε να εικάσουμε πολλές… πόσο μάλλον όταν ταυτόχρονα εξελίσσεται ένα άλλο «θρίλερ», αυτό της διένεξης σύσσωμης της Δύσης με την Ρωσία, με αφορμή την αυτονόμηση της Κριμαίας.
Λογική όμως μία…

Όταν τα Μ.Μ.Ε. και οι πολιτικές ηγεσίες της Δύσης θέλουν να τραβήξουν την Ενέργεια της Προσοχής του «μαχόμενου» τηλεθεατή απο την ήττα που «τρώνε» από τον Βλαδίμηρο στην Ουκρανία, μέχρι… εξωγήινους θα «κατεβάσουν».
Τί στοίχημα πάτε πως μόλις μπουν κάπως σε μια τάξη τα γεγονότα στην Ουκρανία, θα έχουμε νέα από την μυστηριώδη εξαφάνιση του μαλαισιανού Boeing;

3.
Ο μόνος τρόπος για να πάνε Αμερικάνοι στο Διάστημα μετά το 2011 που η NASA αποσύρθηκε από το πρόγραμμα επανδρωμένων πτώσεων, είναι το Soyuz, το οποίο, ως γνωστόν είναι… Ρώσικο;
Από το 2011 η NASA έχει υπογράψει συμφωνία με την αντίστοιχη Ρώσικη Υπηρεσία (Russian Federal Space Agency) και όλες οι επανδρωμένες πτήσεις γίνονται από την 2η, μιας και υπήρξαν τεράστιες περικοπές στην χρηματοδότηση της πρώτης, από την Αμερικάνικη Οικονομία.

Αν οι Αμερικάνοι συνεχίσουν να κοντράρουν την Ρωσία, θα πρέπει να βρουν άλλον τρόπο για να στείλουν ανθρώπους στον Διεθνή Διαστημικό Σταθμό.
Ακόμα και σήμερα αν ξεκινήσουν το Πρόγραμμα Αναδιάρθρωσης της NASA, μέχρι το 2021 θα χρειαστούν πολλά δις δολάρια για να στείλουν άνθρωπο στο Διάστημα.
Με τα σημερινά χάλια της Αμερικάνικης Οικονομίας;
Χλωμό…

2.
Μία από τις κυρώσεις που προτείνει η Ευρώπη, άρα η Γερμανία, στη Ρωσία, είναι το να μην δίνεται visa σε Ρώσους πολίτες να επισκεφθούν την Ευρώπη, άρα και την Ελλάδα, άρα και τα νησιά του Αιγαίου.
Εν όψει καλοκαιρινών διακοπών δεκάδων χιλιάδων οικογενειών Ρώσων, να πώς ενισχύουν οι «φίλοι» και «σύμμαχοί» μας τον Τουρισμό, άρα και την Οικονομία, της Τουρκίας…

1.
Η Ουκρανία είναι πολύ πιο κοντά στην Ελλάδα, απ’ ό,τι πιστεύει ο μέσος τηλεθεατής.
Τα κλειδιά της Μαύρης Θάλασσας, βρίσκονται στο Αιγαίο Πέλαγος.
Και στα Στενά του Βοσπόρου, δεσπόζει η… Κωνσταντινούπολη.

Άλλωστε ο Βόσπορος, (από το «Βους» και το «πόρος»), δηλώνει το πέρασμα της αγελάδας Ιούς της Ελληνικής Μυθολογίας.
Και κάπου εκεί κοντά ακούγονται οι παφλασμοί της Αργούς….

About Nick

Official Website www.arkadian.gr
This entry was posted in Αταξινόμητα. Bookmark the permalink.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Σύνδεση με %s