Παρίσι, 13 Νοεμβρίου 2015: Ο Σύγχρονος Μεσαίωνας είναι ΕΔΩ…


viral Παρίσι

Το Σύστημα των Διαπλεκομένων (Πολιτική και Μ.Μ.Ε.) έβαλε στην Βουλή τον Βασίλη Λεβέντη χρίζοντας τον “προφήτη”, γιατί έλεγε στους αδαείς τηλεθεατές τα… αυτονόητα.
Το ίδιο Σύστημα καυτηριάζει σαν γραφικό τον Πάνο Καμμένο, γιατί κάποιες φορές κάνει δηλώσεις σχετικά με το μεγάλο, πολύ ΜΕΓΑΛΟ, Παρασκήνιο του Μεγάλου Παιχνιδιού της Μεγάλης Ασπρόμαυρης Σκακιέρας, λόγια που ΟΝΤΩΣ αποδεικνύονται προφητικά.
Ας δούμε δύο τέτοιες δηλώσεις:

1. “Η Ευρώπη πρέπει να συνειδητοποιήσει ότι διατηρώντας την Ελλάδα σταθερή, το μέτωπο της Δύσης κατά του Ισλαμικού Κράτους (ISIS) είναι ασφαλές. Αλλά αν εκδιωχθεί ή αναγκαστεί να βγει από την Ευρωζώνη, κύματα μεταναστών χωρίς χαρτιά, συμπεριλαμβανομένων ριζοσπαστικών στοιχείων, θα ξεχυθούν από την Τουρκία, οδεύοντας προς την καρδιά της Δύσης.”
Πάνος Καμμένος, συνέντευξη στους Times, 7 Απριλίου 2015

Μετά και την ταυτοποίηση δύο, τουλάχιστον, δραστών της τρομοκρατικής επίθεσης στο Παρίσι και την επιβεβαίωση της διέλευσής τους από το Αιγαίο, κρυμμένους στους χιλιάδες αθώους ΑΛΗΘΙΝΟΥΣ πρόσφυγες, ας θυμηθούμε άλλη μία δήλωσή του:

2. “Οι Ένοπλες Δυνάμεις της χώρας διασφαλίζουν τη σταθερότητα στο ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ της χώρας, την προάσπιση της Εθνικής Κυριαρχίας και της εδαφικής ακεραιότητας της χώρας, τη σταθερότητα σε σχέση με τις συμμαχίες της χώρας. Ένας δημοκρατικός στρατός και οι δημοκρατικές Ένοπλες Δυνάμεις συνεχίζουν να διαφυλάσσουν με την αποστολή τους την εικόνα της χώρας στο ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ και στο Εξωτερικό.”
Πάνος Καμμένος, δηλώσεις στο Ελληνικό Πεντάγωνο, 2 Ιουλίου 2015

Η Χώρα-Σύμβολο της σύγχρονης Δημοκρατίας (η Λέξη και η Ουσία της παραμένουν Ελληνικές) είναι η Γαλλία του Διαφωτισμού, Διαφωτισμός που σηματοδότησε την Έξοδο της Ανθρωπότητας από τον Μεσαίωνα.
Εκεί όπου το τρομοκρατικό χτύπημα της Παρασκευής 13 Νοεμβρίου 2015 φέρνει την δημοκρατική Γαλλία στα πρόθυρα της κήρυξης Στρατιωτικού Νόμου, γεγονός που σηματοδοτεί για την Ευρώπη, και τον Κόσμο, την Είσοδο των ανθρώπων σε έναν νέο Μεσαίωνα…

Μένει να δούμε τι μέλλει γενέσθαι στην Ελλάδα…
τον μικρότερο, μα σημαντικότερο, Παίκτη στο Μεγάλο Παιχνίδι της Μεγάλης Ασπρόμαυρης Σκακιέρας…

© 2015 Νικόλαος Παναγοδημητρόπουλος

About Nick

Official Website www.arkadian.gr
This entry was posted in Σκέψεις. Bookmark the permalink.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Σύνδεση με %s